mandag 25. januar 2010

Mot Femundløpet

Den sedvanlige værkommentaren er og blir mildvær, kaldvær, regn og lite snø. Det har blitt 4 turer fra huset fram til nå, og det er nærmest katastrofe i forhold til tidsbruk som overstiger planene og familieliv. Treninga har derfor slettes ikke vært optimal, men sånn er det. Stiller med et spann som ikke har satt den store teamfølelsen ennå iogmed at det kom inn hunder i desember, så det blir jo spennende å se om det holder til mål. Hviletiden er jo noe en kan gjøre noe med, så vurderinger er underveis. I denne uka skal det pakkes, kutes kjøtt og ellers planlegges, og forhåpentligvis trenes litt. Det er meldt sterk storm og nedbør (ja såklart regn) tirsdag og onsdag så da kan det spøke for vinterføret i dalen. Tenker at når det har vært såpass motstand i treningsopplegget, og allikevel fått trent relativt jevnt så må det gå på et vis. Neste sesong er jo like rundt hjørne, og da er teamfølelsen der og både vær og trening blir på vår side.

Ellers har det vært 2 flotte turer på fjellet i helga med kjøring i scooterspor, som kanskje blir litt som Femund, så hundene har nå fått rullet litt jevnt over tid slik at de vet hva som venter dem.

Kjører sørover på søndag ettermiddag og bor hos spellemann og tidligere hundekjører Odd Sundt, der vi har bodd tidligere også. Treningsløype utafor husveggen er også bra og ha for en eller 2 små turer før torsdag. Dersom alt går etter planen står Team Reisa med 2 spann, Geir Wang og Magne Storstein ,klare til 60 mil i fjellheimen i Nord-Østerdal

Ingen kommentarer: