søndag 16. august 2009

Endelig kaldt nok

Nå har gradestokken krøpet ned mot 12 grader på sein kveld, og det er tid for trening. Nyløypa er kjørt 2 ganger med ca 8 km t/r, og den fungerer egentlig helt greit. Blir mere utfordringer for hundene enn tidligere høsttrening, og det er jo bra. Vi har da iallefall 2 plasser en kan alternere på når det blir litt distanse med ATV. Trollvogna er prøvd, og det var en positiv overrraskelse. God fjæring, og vogna satt som et skudd i svingene, så dette lover bra. Med enkelte justeringer og noe tillegg, så er vogna et meget godt alternativ til ATV der dette ikke er lov.
Løstreninga med hundene i den over 1 mål store innhegninga er en fryd, og endelig kan en trene litt på vanlige lydighetsferdigheter m.m. som vi faktisk aldri har fått gjort grunnet mye sau m.m.


Stein har solgt alle hundene, og nå blir det tomt i Baskabutskogen. Mats Petterson har kjøpt løpsspannet, og det vil dermed også være enkelt å starte opp igjen med hunder etter 1-2 år dersom han vil det. Sleder og alt ustyret står fortsatt i sjåen.

Ingen kommentarer: