tirsdag 1. september 2009

Fortsatt sommervarmeI Reisa er det fortsatt full sommer, med dager med over 20 grader. Kjempefint for 99,9% av befolkningen, men litt plagsomt. Fant ut i treningsdagboka at dette har vært den varmeste august siden jeg begynte å trene litt mere etter boka, og at gjennomsnittstempen er iallefall over 2 grader mere. Så i avisa at dette stemte godt, så nå må vel pelsen begynne å bety noe også her nord.


Ellers sysles det med litt samarbeid med Magne Storstein fram mot VM 2011 der vi danner Team Reisa. Så at Geir Wiik også skrev litt om team, og han har så rett med tid, krefter, penger m.m. i forhold til dagens nivå i sporten. Sponsing er også et tema, så vi får se hva vi kan gjøre med det.


Treninga er allikevel nesten i rute, og september ser foreløpig også varm ut, så det å øke distanse og intensitet blir utsatt til kaldere vær. Har igjen 2 hvalper, og får 2 nye hvalper etter Bari som Bjørn Klubnes og jeg eier ilag. 4 hvalper er vel litt i overkant, men sånn er det ofte. Har fortsatt 2 tispehvalper på salg, den ene etter nonstop (rumba-vind) og Olympus (Baskabuts Sprint-Lura) og de andre etter Bari og Cash. Ellers ser dere Nonstophvalpen på fjelltur her.
Påmelding til Femundløpet er gjort, og da er det bare en vei, og det er trening, trening,trening o.s.v.


Ingen kommentarer: