onsdag 30. september 2009

vinter?

Fra varme til nesten kuldegrader her i Reisa. På fjellet er det sikkert over 20cm nysnø, og snødekt mark i Reisadalen. Vått er det iallefall under treningsturene, men når det er et lite opphold i sluddbygene er det et vakkert skue med det hvite. Den tidligste sledeturen har vært 21 september for ca 7-8 år siden, men snøen gikk bort. Med 14 hunder og voksen mann så blir det vel mindre hasardiøs kjøring i høst, så firhjulingen får vel ta de første cm. med snø.

Sportifiseringa (og økonomien) i hundekjøringa når stadig nye høgder, også i Team Reisa, og den første sponsorkontrakta er i havn ! Nord Troms Kraftlag/3Net har inngått en 2-årig avtale med Team Reisa. Vi ser fram til et samarbeid med dem de neste 2 åra.

Treninga går som planlagt, og treningsplanen er ikke hemmelig, og vi er nå ute i ca 1 time og et kvarter. Stopper endel, varierer med fart, intensitet m.m. og ikke minst bytter ledere hver treningstur slik at de fleste får gå foran under enkle forhold. Litt økttrening har kommet igang, med god pause imellom. Det er ingenting som haster i forhold til å sluke mil, nå handler det om litt muskler, litt disiplin, litt utfordringer,litt gjentakelse og ikke minst mye glede og kos med hundene.

Ingen kommentarer: