mandag 7. februar 2011

VM 2011, verdens 6. beste langdistansespann


Femundløpet og VM ble en opptur for Team Reisa. Magne kjørte styggodt med gode tider mellom sjekkpunktene, gode sjekpunktrutiner og en vilje til å jobbe for en god plassering. Målet var å bli blant de 20 beste, men 6. plassen ble erobret med 1 minutters margin mot de to regjerende Finnmarksløpsvinnerne Haaland og Johannesen.
Handlerteamet har gjort en formidabel jobb, det er også endel av suksessen, Det gledelige var at Magne kom inn med 9 hunder, og kjørte veldig lenge med 12. Dette betyr at hundene tålte trøkket og det lover godt for sesongene framover. Med dette resultatet har Team Reisa bevist at med jevn og god trening under gode vinterforhold og med gode hunder at det blir resultater.

Det ligger mye penger og arbeid bak denne 6. plassen, og til sammenlikning med mange andre er vi ikke fullsponset med for og handlere og lønn m.m. Allikevel vil vi takke Ymber AS som gikk inn i en to årig sponsoravtale med oss, samt Sparebank 1 som også har hjulpet litt til. Ellers hadde vel ikke løpet blitt en realitet uten Magne sin kompis som stilte med bobil og uvurderlig hjelp på mange måter . Med det takker vi våre sponsorer. Ellers er det Team Reisa med sjefshandler Siw som fortjener en honnør for iver, logistikk, kunnskap om hunder og kjører og ikke minst tapt arbeidsfortjeneste i nesten 14 dager. Det står det respekt av.

Neste løp blir Finnmarksløpet, og en håper at de fleste av Femundsløpshundene er helt klare for en lengre økt på Finnmarksvidda. Hovedmålet denne sesongen var VM, så Finnmarkslpet blir en erfaringsrunde for videre satsning de neste to åra. Vi kommer tilbake til mere info før Finnmarksløpet.

Ingen kommentarer: