onsdag 23. desember 2009

Trening i rute ?

Siste uka har det heldigvis blitt god kvalitetstrening på Kvænangsfjellet med 6 turer a 5 timer på 7 dager og en avslutning i går på ca 8 timer. Ikke mye i forhold til mange andre, men etter min plan er målet for siste uke oppnådd. Fra 2. juledag blir det mere økt trening, og fortsatt blir det fjellet iogmed at snøen glimrer med sitt fravær. Hytta på Kvænangsfjellet er nå gull verdt.

Mengdetreninga kommer litt seint, men avsluttes før 4. januar dersom alt går etter planen. Foreløpig er alle hundene i drift, men det er klart at brøyting i fokksnø og løssnø tærer på pels ved beina og småsår oppstår, så en håper på litt mindre vind og dermed brøyting. 1 hund har fått heldekken, men ved kaldvær og brøyting blir det lett gnagsår i bakskinka, så en må passe på.

Blir spennende å se om de sist ankomne hundene klarer den siste mengdetreninga iogmed at det er litt usikkert hvor mye trening de har i forhold til mine. Handleren feirer jula sammen med egne, mine og Wenche Offerdal sine hunder, og tar livet med ro i 3 dager.

Ingen kommentarer: